Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пробіотик - це дружні нашому організму бактерії, які позитивно впливають на нашу імунну систему і захисну функцію кишечника, а також захищають наш організм від різних вірусів і поганих бактерій.
У достатній кількості пробіотики є в йогуртах, у вигляді лакто - і біфідобактерій, квашеній капусті (непастеризоване) знаходяться пробіотики педіококус, лейконосток, а також лактобактерії, в деяких видах сирів, кефірі. Місо суп, приготований за оригінальним японським рецептом, дуже багатий пробіотиками і містить близько 162 дружніх бактерій.
Пробіотик в достатніх кількостях найпростіше отримувати з харчових добавок у вигляді таблеток, капсул, порошків і рідин. Їх застосування не тільки зручно, але й допомагає отримати збалансоване для організму кількість. Вони надають іммунномодуляторное і протиінфекційне вплив на організм, допомагають роботі шлунково-кишкового тракту.
У маленьких дітей при прийомі пробіотиків зменшується частота кольок і випадки розлади шлунка, швидше налаштовується травлення.
Спосіб застосування: приймати по 1 капсулі в день з водою, найкраще на порожній шлунок (за 1 годину до або 2 години після їжі). При необхідності дозу можна збільшити.
Інші інгредієнти: 100% вегетаріанські капсули (геллановая камедь, целюлоза, вода).
Не містить: молочних продуктів, консервантів, солі, сахарози, пшениці, дріжджів, горіхів, зерна, клейковини, казеїну, картоплі, рису, штучних барвників і ароматизаторів.
Попередження: зберігати в прохолодному місці поза досяжністю дітей. Не вживати, якщо друк зламана або відсутній. Забезпечує 17 мілрд КУО під час виготовлення, які здатні зберегтися до закінчення терміну придатності (2 роки) за умови дотримання рекомендованих умов зберігання. Недотримання рекомендованих умов може вплинути на загальну кількість живих культур.
Склад: | ||
Порція: 1 капсула | ||
Порцій в упаковці: 30 | ||
Склад однієї порції | % Добової потреби | |
Пробіотична суміш: | 10 млрд. КУО | ** |
Bacillus Subtilis | ** | |
L. Paracasei | ** | |
L Acidophilus | ** | |
L Casei | ** | |
L Bulgaricus | ** | |
L Plantarum | ** | |
L Rhamnosus | ** | |
L Salivarius | ** | |
** Добова потреба не визначена |